Verzekeren doe je zelf

Het jaar is bijna om, tijd om naar de verzekeringen te kijken. Cardshield.nl is de makkelijkste manier om je te verzekeren tegen ongewenste contactloze betalingen. Met de Cardshield bescherm je je contactloze kaarten in je portemonnee. Het is een van de weinige verzekeringen die je maar eens in je hele leven hoeft af te sluiten.

VerzekerenNatuurlijk lopen we het risico dat er moedwillig door criminelen geld van je kaart wordt gestolen. Tot nu toe is er nog geen enkele bank geweest die dit heeft vergoed. Het probleem is dat jij moet aantonen dat het is gestolen.

Wellicht is het risico nog groter dat je, zonder het te merken, een betaling doet die je helemaal niet wilde. Bijvoorbeeld, je betaalt contant, maar je houdt je portemonnee iets te dicht bij de automaat, waardoor je ook nog eens met je bankkaart betaalt. Dat kan al gewoon in de supermarkt, maar ook in het restaurant waar de ober de betaalautomaat gewoon aan z’n broekriem heeft hangen en te dicht bij je jas of tas staat. Of hij dat nu met opzet doet of niet, je komt er pas na dagen achter.

De Cardshield verzekert je dat dit soort betalingen niet meer mogelijk zijn. De Cardshield zorgt ervoor dat je alleen bewust betalingen uitvoert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.