Contactloos zakkenrollen Pinkpop

Het enige dat een crimineel nodig heeft om wat geld van je rekening te halen is een mobiel pinapparaat. Daarmee kan ook de gewone koopman, dus die aardige vrouw met die leuke gadgets, wat extra’s verdienen. Vaak hebben ze niet één, maar meerdere contactloze PIN-apparaten. En als een vriend van hem daarmee rondloopt – al dan niet met een signaalversterker – kan hij in een drukke omgeving zoals op Pinkpop zo even een bedragje van je bankrekening afhalen.

Niet zoveel, een bedrag dat je betaald zou kunnen hebben voor die funny gadgets of voor die lunch. Thuis zie je dan misschien dat er € 21,95 is afgeschreven: maar waarvoor ook weer? En àls je al in je opkomt dat het een spook transactie is, dan nog kun je nog niet aantonen dat je niks hebt gekocht. Maak je er werk van bij je bank? Het gaat niet om veel geld…

Met Cardshield.eu betaal je alleen wanneer jij dat wilt. Bestel nu, dan heb je hem op tijd.

pinkpop-2

Eén gedachte over “Contactloos zakkenrollen Pinkpop”

  1. Ik ben niet naar Pinkpop geweest, maar vorige weel wel naar de jaarmarkt in Bourtange. Ik ben er niet zeker van, maar volgens mij zag ik dat iemand met de pas van een ander betaalde, of probeerde te betalen. Hij kocht wat en kon met zo’n draadloze PIN betalen en ik zag hoe hij het apparaat langzaam langs de tas van iemand anders haalde en de automaat weer terug gaf.
    Is dit nou skimmen of diefstal? Ik heb nu zo’n kaartje besteld en toch even getest in de winkel.
    Johan, Emmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.