Contactloos zakkenrollen Libelle Zomerweek

Het enige dat een crimineel nodig heeft om wat geld van je rekening te halen is een mobiel pinapparaat. Daarmee kan ook de gewone koopman, dus die aardige man met die leuke gadgets, wat extra’s verdienen. Vaak hebben ze niet één, maar meerdere contactloze PIN-apparaten. En als een vriend van hem daarmee rondloopt – al dan niet met een signaalversterker – kan hij in een drukke omgeving zoals op de Libelle Zomerweek zo even een klein bedragje van je bankrekening overschrijven. Niet zoveel, een bedrag dat je betaald zou kunnen hebben voor die grappige spulletjes of voor die lekkere broodjes.

Thuis zie je dan misschien dat er € 18,95 is afgeschreven: waarvoor ook weer? En àls je al bedenkt dat het een illegale transactie betreft, dan kun je nog niet aantonen dat je werkelijk niks hebt gekocht. Maak je er werk van bij je bank? Het gaat niet om veel geld…

Met Cardshield.eu betaalt u alleen wanneer u dat wil
Libelle-3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.